Facebook Nyheder

Profil

Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS er grundlagt i 1897. Det har givet os mere end 100 års erfaring inden for faget, og virksomheden fremstår i dag som en veletableret samarbejdspartner for såvel private som erhverv. Med traditionelle værdier som personlig engagement og et højt serviceniveau tilbyder vi en moderne service, når I har brug for et flyttefirma eller en vognmandsforretning i forbindelse med f.eks. flytning, materialetransport eller opbevaringsplads.

Kunden er i fokus hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS. Vi arbejder målrettet mod at indfri jeres forventninger og sætter stor pris på den gode anbefaling. Visionen er en glad og tilfreds kundekreds, hvor forventningerne til såvel traditionelle som mere komplicerede opgaver kan leveres. Et vellykket samarbejde er den bedste vej til nye kunder, og vi imødekommer den forbindelse enhver opgave professionelt og effektivt, ligesom vores service foregår i åben dialog med jer.

Virksomheden drives i dag af ejer Klaus M. Pedersen og består af:

  • 2 flyttevogne
  • 2 lastvogne med wierehejs, heraf 3 med kran/grab
  • 1 skraldevogne
  • 1 varevogn
  • 2 møbellifte
  • diverse affaldscontainere
  • samt et fantastisk mandskab

Søger I en pålidelig samarbejdspartner til jeres projekt, ser vi frem til at høre fra jer. Vores service er omfattende, og du kan her på siden på et indblik i, hvad vi kan gøre for dig. Såfremt du måtte have spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

 

Flytteforsikring

Alle flytninger med HFV bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som HFV udfører.

Default